-Dy nga fëmijët e rritur të legjendës televizive Larry King kanë vdekur brenda pak javësh nga njëri-tjetri, ka konfirmuar Fox News. Të dy vdiqën këto tre javët e fundit-.

Djali i King, Andy King, 65 vjeç vdiq brenda javëve të fundit dhe vajza e tij e vetme Chaia King, 51 vjeç, humbi betejën e saj me kancerin e mushkërive të enjten, raportoi New York Post.

Larry King, 86 vjeç, adoptoi Andy në vitin 1962 pasi u martua me ish-gruan Alene Akins. Chaia lindi në 1969.

King gjithashtu ka tre djem të tjerë: Larry King Jr. (me ish-gruan Annette Kaye); si dhe Cannon dhe Chance King (me ish-gruan Shawn King), sipas revistës People.

Kur Akins vdiq në 2017, King postoi në Twitter, “Kështu ndjehem i pikëlluar shumë për kalimin e Alene Akins, e cila vdiq paqësisht me fëmijët tanë Chaia dhe Andy pranë saj. Ajo ishte një zonjë e madhe. ”

“Larry dhe tre fëmijët e tij të mbetur janë të shqetësuar, dhe Larry është ende duke u shëruar nga çështjet e tij shëndetësore nga viti i kaluar,” i tha Postit një burim.

Larry King pësoi një goditje gati-fatale vitin e kaluar.

Nuk është bërë akoma e qartë se çfarë e shkaktoi vdekjen e Andi King. Larry King nuk ka folur ende publikisht për asnjë vdekje.

King ka vazhduar të drejtojë programin “Larry King Tani” të Ora TV dhe kohët e fundit bëri dy shfaqje drejtpërdrejtë të “Politikimit me Larry King” të Hulu, që është pjesë e mënyrës së tij për “përpunimin” e humbjes, tha një tjetër burim për Postin.

 

VERITAS.COM.AL/

Image