Frrok Çupi/ Sa koincidenca përmblidhen në një datë dhe në të njëjtën ngjarje: Lufta e Tetë nuk është si ‘Lufta e Dytë’, por është e Teta- sipas liderëve të PD- LSI që kanë kërcënuar vendin se ‘d...