Etiketa: is_tag

Rama kërkon datë dhe orë për takim. Basha cakton vendin dhe kohën- të hapur.
Kreu i PS-së dhe njëkohësisht edhe kryeministri, Edi Rama ka shkruar sërish në Facebook në lidhje me negociatat që pritet të nisin për qeverinë teknike. Ai thotë se ka “3 ditë që pret për vendin d...
Bie “fake news” se administrata e Trump “nuk mbështet” protestën e Tiranës. “Kemi mbështetje!’- thotë Basha.
“Kemi marrë mbështetje totale në Uashington dhe këtë mbështetje e përkthejmë në këtë aksion politik që ka vetëm një synim, Shqipërinë e standardit evropian. Nuk do të ketë asnjë tërheqje”. Kjo ish...
Lulzim Basha i kujton kryeministrit Rama si “përfundoi Duçja”.
Që nga Çadra e Lirisë, mes protestuesve, kryetari i Opozitës Lulzm Basha ka folur me referenca historike ndaj qeverisë dhe kryeministrit Edi Rama. Zoti Basha ka marrë në “dorë” një betim të fun...