Etiketa: is_tag

Marrëveshja në Maqedoninë e Veriut/ 100 ditët e fundit- një kryeministër shqiptar
  Kryetari i LSDM, Zoran Zaev dhe kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti zyrtarizuan marrëveshjen e arritur midis partive për formimin e koalicionit qeveritar. Mandatari Zaev theksoi se marrëves...
Deutsche Welle: Maqedonia e Veriut paralizohet nga COVID-19, shpërthen vala e re e virusit.
Maqedonia e Veriut është përfshirë nga një valë e re infektimi me virusin Corona. Shtimin e rasteve autoritetet e lidhin edhe me festimet e Bajramit dhjetë ditë më parë. Në Maqedoninë e Veriut ...
Presidenti i Maqedonisë ‘e veçoi’ Shqipërinë nga vendi i tij për negociatat. Rama: “Komplotin e kishim këtu brenda”.
Kryeministri Edi Rama nga Pusteci, ku prezantoi kandidatin për zgjedhjet lokale të 30 qershorit tregoi edhe një bisedë, që ka zhvilluar me Presidentin e Maqedonisë së Veriut në lidhje me deklaratë...