Etiketa: mbetje

Pas mediave në Maqedoni, edhe prokuroria e Durrësit ka nisur gjuetinë për 1300 kontenierë me mbetje.
1300 kontenierë me mbetje që kanë hyrë në Shqipëri në vitin 2016, janë zhdukur- shkruan media italiane. Mbetjet, që thuhet se ishin të rrezikshme, janë nisur nga porti i Giaoi Tauro në Kalabri, me...
AKIP kërkon të dijë çfarë ka bërë shteti me mbetjet e rrezikshme që kanë hyrë në Shqipëri
  Informacioni i ardhur nga media italiane se në vitin 2014 në Shqipëri kanë hyrë 130 kontenierë me mbetje të rrezikshme, ardhur nga Napoli dhe Kamorra, ka vënë në lëvizje edhe Aleancën Ku...
Eva Netkovska: 1300 kontenierët me lëndë të rrezikshme janë groposur në Shqipëri.
  Një nga zyrtaret e Ministrisë së Mjedisit në Maqedoni, zonja Netkovska, e ngarkuar nga afër me detyrën për kontrollin e mbetjeve urbane, ka deklaruar për median italiane “Pianeta Italia”...