Etiketa: is_tag

ULTIMATUMI I TRUMPIT PËRKUL MEKSIKËN: JO TARIFAVE!, DO TË NDALOJË EMIGRANTËT
Lorenzo Vita  Shtetet e Bashkuara kanë arritur një marrëveshje me Meksikën: nuk ka tarifa tregtare. Fundi i negociatave u konfirmua nga vetë presidenti i Shteteve të Bashkuara me një tweetim sh...
Presidenti Trump i qëndron murit: ‘Kjo është epoka e vuajtjes njerëzore!… Kam vendosur t’i jap fund”.
Presidenti Donald Trump iu adresua popullit Amerikan që nga Zyra Ovale ditën e Martë, ku foli rreth krizës në kufirin Jugor të vendit. “Kjo është një zgjedhje mes të drejtës dhe të gabuarës, dr...
Meksika shkon majtas, por kundër establishmentit. AMLO fiton zgjedhjet presidenciale.
Kandidati i të Majtës Meksikane, Andres Manuel Lopez Obrador ka fituar garën presidenciale pasi kandidatët e tjerë e lanë garën në mes. Rezultatet e para, sipas sondazheve, tregojnë se kandidat...
Donald Trump: Meksika do të paguajë për murin, ‘100%’
  Kandidati republikan për President ka insistuar që Amerika të paguajë për murin kufitar "100%",  në fjalimin kryesor mbi emigracionin. Ai tha para një turme që duartrokiste me furi në...