Etiketa: is_tag

Muri merr vulën e Gjykatës së Lartë të SHBA. Trump: ‘Fitore për sigurinë kombëtare’.
Gjykata e Lartë e SHBA ka marrë  vendim që t'i lejojë presidentit amerikan Donald Trump të oërdorë 2.5 miliardë dollarë nga fondi i Pentagonit për të ndërtuar një pjesë të murit me Meksikën. Gj...
Trump në prag të shpalljes së ‘emergjencs kombëtare’ për ndërtimin e murit.
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump po  bën një thirrje të rrallë për emergjencë kombëtare për të siguruar financimin për murin kufitar të planifikuar prej tij me meksikën, tha Shtëpia...
Trump thotë se bisedimet mbi murin janë ‘kohë e humbur’. Por muri do të ndërtohet!- tha ai.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump tha se bisedimet me ligjvënësit mbi ndërtimin e murit kufitar me Meksiskën të propozuar prej tij, janë pa kuptim dhe tha se do të shpallë emergjenc...
Presidenti Trump i qëndron murit: ‘Kjo është epoka e vuajtjes njerëzore!… Kam vendosur t’i jap fund”.
Presidenti Donald Trump iu adresua popullit Amerikan që nga Zyra Ovale ditën e Martë, ku foli rreth krizës në kufirin Jugor të vendit. “Kjo është një zgjedhje mes të drejtës dhe të gabuarës, dr...
Trump do të bëjë apel mbi murin nesër në ora 21:00EST (0200 GMT) nga Zyra Ovale.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është bërë gati të argumentojë se ‘kriza’ e emigracionit kërkon zbatimin e premtimit të tij prej kohësh mbi murin përgjatë kufirit me Meksikën. ...
Donald Trump: ‘Nuk bëj asnjë kompromis për murin!
  ( Presidenti Trump thotë se muri do të ndërtohet prej çeliku nëse nuk ndërtohet prej betoni)/ Presidenti Donald Trump ka refuzuar çdo kompromis mbi kërkesën e tij për ndërtimin e muri...
Trump kërcënon se mund të shpallë ‘emergjencën kombëtare’ për ndërtimin e murit
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka thënë se mund të shpallë emergjencën kombëtare për ndërtimin e murit kufitar SHBA- Meksikë, pa aprovimin e Kongresit. Lëvizja erdhi pasi Trum...
Trump ‘nuk bën hap prapa’, nuk firmos asnjë buxhet pa financimin e murit me Meksikën
Shtëpia e Bardhë thotë se presidenti ‘nuk do të kthehet pas’, ndërsa përfundoi takimin me liderët kongresial për bisedime mbi mbylljen e pjesshme të qeverisë. Presidenti Donald Trump ka refuzua...
WashPost: Trump do të vizitojë Murin Kufitar në muajin Mars.
  Presidenti Donald Trump do të inspektojë prototipin e murit kufitar në mes të muajit Mars, sipas Washington Post. Koha do ta verë presidentin para provës së California para Demokratëv...
Donald Trump korrekton shefin e stafit John Kelly: ‘Muri është Mur, nuk kam ndryshuar asgjë” rreth programit
Sot në mëngjes, disa media, nga më të mëdhatë e botës, përhapën lajmin se, sipas John Kelly- shef i stafit i Shtëpisë së Bardhë, duke cituar intervistën në Fox News ku ky kishte thënë se “Trump ka...