Presidenti Donald Trump do të inspektojë prototipin e murit kufitar në mes të muajit Mars, sipas Washington Post.

Koha do ta verë presidentin para provës së California para Demokratëve që kanë thënë se do ta bllokojnë buxhetin prej 1.6 miliardë dollar si fond për ndërtimin e murit.

Fondi është konsideruar i përshtatshëm nga Kongresi dhe Senati në komitete, por nuk është miratuar akoma nga vetë Senati.

Plani i fondeve të vitit 2018 është caktuar që të kalojë në Kongres në 23 Mars.

Veritas.com.al/