Etiketa: is_tag

Çfarë ndodh me ndërtimet pa leje? Qeveria i nxjerr në shitje me ankand publik
Çfarë do të bëhet me katet pa leje? Qeveria i ka dhënë përgjigje kësaj pyetjeje nëpërmjet një udhëzimi, ku parashikon t’i shesë ato në ankand publik, ose t’i kalojë në fondin e banesave për ...
Ndërtimet pa leje, Rama “Dosjet flenë në Prokurori’
Kryeministri Edi Rama ka reaguar për operacionin e ligjzbatimit për shkeljet e lejeve të ndërtimit për qëllim fitimi. 'Sot kam firmosur pas kalimit në të gjitha hallkat ligjore, plot 15 procedu...
Ndërtimet pa leje, 57 zyrtarë kallëzohen penalisht
  40 subjekte, 18 kryetarë të dikurshëm të bashkive dhe ish-komunave, 12 drejtorë urbanistikë, 25 kryeinspektorë, dy drejtorë rajonalë të Agjencisë së Legalizimeve (Aluizni) dhe katër krye...
4, 646 metra katrorë ndërtime pa leje në mes të Tiranës i kalojnë shtetit, firmoset akti i parë
4,646 metra katrorë ndërtime pa leje në mes të Tiranës, i kalojnë shtetit me kontratë noteriale. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama deklaroi këtë të enjte se ky është vetëm akti i parë i marrjes...