Etiketa: ndertimet

Rama për ndërtimet pa leje: Prokurorët mbyllin me para çështjet e ndërtuesve të mëdhenj!
Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish për ndërtimet pa leje duke thënë se prokurorët e mbyllin me para çështjen kur flitet për ndërtuesit e mëdhenj dhe i nxjerrin bojën shtetit duke u marrë me k...
Rama: ‘Ndërtimet që shkelin projektin, do të shemben’.
-Ndërtuesi do të mbajë përgjegjësi penale- Veç amendimeve që iu bënë në parlament Ligjit për Kontrollin dhe Disiplinimin e Punimeve të Ndërtimit, Kryeministri propozon ndryshime në Kodin Penal,...
Kryeministri Rama: Së shpejti dosjet e para penale mbi abuzimet në ndërtim
Në një mbledhje të jashtëzakonshme të qeverisë të zhvilluar mëngjesin e sotëm, kryeministri Edi Rama deklaroi se së shpejti do të ketë rezultatet e para për abuzuesit me ndërtimet që u shembën nga...