Etiketa: is_tag

Universiteti i Oksfordit rifillon provat e vaksinës COVID-19.
  Provat e një vaksine Covid-19 që u zhvilluan nga AstraZeneca dhe Universiteti i Oksfordit do të rinisin pasi një ndërprerje për shkak të një efekti anësor të raportuar në një pacient në ...
Koronavirusi: Vaksina e Oksfordit mund të forcojë sistemin imunitar
Një vaksinë koronavirusi e zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit shfaqet e sigurt dhe forcon sistemin imunitar, shkruan BBC. Provat, që përfshinin rreth 1,077 njerëz, treguan se injeksioni çoi...
Nishani në Oxford ku ka ligjëruar edhe Nënë Tereza: ‘Ballkani në kapitull të ri’.
Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishan mbajti sot një ligjëratë në “Oxford Union” mbi rolin dhe kontributin e shqiptarëve në Ballkanin Perëndimor për paqen, sigurinë dhe pajtimin si d...