Etiketa: is_tag

Deputetja e PD: Bashkimi? Ngërçi i madh që kemi është ‘non-grata’
Deputetja e PD, Oriola Pampuri tha se bashkimi i Partisë Demokratike nuk mund të realizohet me dreka dhe as duke mbledhur firma për shkarkimin e Alibeajt nga kreu i grupit parlamentar. Në një l...
Pampuri i PD thotë se ‘vdiq’ banori i Astir. Po cili vdiq? Pampuri vetë përgjigjet: ‘Askush nuk diq’
Një ditë përplasjes të banorëve ‘Astir’, më shumë me politikanët e vet se me policinë; por edhe ditë humori. Politika e etyre kishte një vit që i përdorte banorët për të fituar ndonjë gjë për vete...