29 dhjetor (Breitbart) - Pierre Cardin, ikona globale e modës që zgjeroi perandorinë e tij përmes markës ndërkombëtare dhe tregtisë, ka vdekur. Ai ishte 98 vjeç. Akademia Franceze e A...