By Louis Casiano | Fox News Presidenti Trump dhe udhëheqësi rus Vladimir Putin kishin një bisedë "jozyrtare" në Grupin e Samitit 20 në Buenos Aires të premten, tha Shtëpia e Bardhë. "Siç ësh...