Etiketa: is_tag

Shtetasit e huaj mund të punësohen në Shqipëri; nis nga anëtarët e Shengenit Ballkanik.
Qeveria i ka dërguar parlamentit një projekt ligj për punësimin e të huajve, përmes të cilit do të zbatohet një prej vendimeve në kuadër të Shengenit Ballkanik marrë në samitin e Ohrit.  ...
PD zgjohet për ‘pranime të’ reja. Basha premton 2 milionë vende pune në Europë.
Pas krijimit të partisë ‘Bindja Demokratike, PD zgjohet me idenë e zgjerimit të Partisë. Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha po vijon takimet për anëtarësimet e reja në qytetin e Lezhës...
SHBA: 211,000 vende pune krijohen në Prill; papunësia ra në 4.4%
Makina e krijimit të vendeve të punës është rindezur në Prill, pas një Marsi të dëshpëruar. Listë-pagesat janë rritur me 211,000 vende pune në muaj dhe papunësia ka rënë në 4.4 percent, që është s...
Premtimi i Trump: Në muajin shkurt u shtuan 235,000 vende pune
Tregu i punës ka nisur të flasë me zë të fortë. Punësimi në vend u rrit në shkurt edhe me 235,000 vende të reja pune, ndërsa shkalla e papunësisë u ul edhe 4.7 për qind- sipas Zyrës së Statisti...
INSTAT njofton se punësimi në tremujorin e katër 2016 ra me 1.4%
Lajmin e ka konfirmuar Instituti i Statistikave, i cili bën të ditur se mijëra qytetarë kanë humbur vendin e punës dhe të ardhurat gjatë periudhës tetor-dhjetor të vitit të kaluar. "Krahasuar m...