Etiketa: rama-2

Ka përfunduar skema e qeverisë “Rama 2”. Ministra që ikin dhe vijnë
Burime nga selia e Kryeministrisë tregojnë se është përfunduar struktura e qeverisë së re, e cila mesa duket do të ketë disa bashkime të ministrive aktuale- raportin Top Channel, afër qeverisë.. ...
Kabineti “Rama 2” mund të jetë më i ngushti në histori.
Kabineti qeveritar 'Rama 2' pritet të ndryshojë rrënjësisht. Kryeministri paralajmëroi se numri i Ministrive dhe i Agjencive kryesore do të ulet ndjeshëm dhe duket se projekti me 10 Ministri në to...
INFO- CAFE: Ja emrat e qeverisë “Rama 2”
Me mbylljen e zgjedhjeve  kryetari i PS që fitoi zgjedhjet për të qeverisur edhe e vetme,  Edi Rama, ka nisur të mendojë për qeverinë e re dhe njerëzit me të cilët do të drejtojë Shqipërinë për 4 ...