Një nga regjisorët më të shquar të filmit në Iran, Dariush Mehrjui, është gjetur i vdekur së bashku me gruan e tij. 83-vjeçari dhe Vahideh Mohammadifar u gjetën me plagë me thikë në shtëpinë e ...