Një 44-vjeçare nga fshati Rroshnik në Berat ka rezultuar pozitive me koronavirus. 44-vjeçarja jetonte dhe punonte prej vitesh në Tiranë dhe pas mbylljes së shumë bizneseve, rreth 10-ditë më par...