Rama: Dje patën një samit shumë të mirë, por edhe zhvilluam diskutime të mira. Ai samit tregoi dicka që është e rëndësishme që të gjithë ishin këtu, Rajoni ishte larg duarve të Rusisë dhe ishte kë...