Rama: Dje patën një samit shumë të mirë, por edhe zhvilluam diskutime të mira. Ai samit tregoi dicka që është e rëndësishme që të gjithë ishin këtu, Rajoni ishte larg duarve të Rusisë dhe ishte këtu si rajon që kërkon të jetë pjesë e BE-së.

Sa i takon idnustrisë ushtarake, ne si Serbia Bosnja apo Kroacia nuk kemi industri prodhuese, duam ta kemi sëpari për veten tonë. Po punojmë për të gjetur partnerët e duhur për të ringjallur këtë.

Propozimi nuk ka asgjë të jashtëzakonshme, Zelenesky na foli për mundësi bashkëpunimi, dhe të gjithë thanë po, jo vetëm Shqipëria. Ky është një proces, e dimë se duhet të investojmë në mbrojtje dhe do ta bëjmë. Ka vetëm një kusht që ta bëjmë me aleatët tanë dhe jo me të tjerët.