Etiketa: is_tag

Samitin BE-Ballkani Perëndimor/ Rama për Planin e Rritjes: Ambicia jonë të aplikojmë në qershor në zonën euro!
Në samitin e Ballkanit Perëndimor me BE-në për Planin e ri të Rrijtes, që po zhvillohet sot në Tiranë, kryeministri Edi Rama shpalosi ambicien e Shqipërisë për të qenë gati në qershor për të aplik...
“Të lëmë politikën ballkanike jashtë”, Rama në Samitin BE-Ballkani Perëndimor: Shqipëria gati për këtë ushtrim sfidues
Edhe pse Shqipëria ka bërë përparime  shumë mbetet për t’u bërë për të arritur standardet e një shteti të BE. Gjysma e tyre lidhe me shtetin e së drejtës dhe gjyqësorin. Po për këtë është komision...
Nis punimet Samiti i Tiranës BE-BP, Rama mban fjalën hapëse: BE të gjejë rrugë të reja për të na ndihmuar
Tirana po mirëpret sot samitin e radhës, atë të BE-Ballkani Perëndimor. Ashtu siç ishte parashikuar, në orën 09:30 ka nisur pritja e liderëve në Pallatin e Kongreseve nga kryeministri Edi Rama....