Etiketa: is_tag

Scholz: ‘Si ta shmangim një Luftë të Ftohtë të re? Vizioni im’.
 Bota po përfshihet në një zhvendosje tektonike epokale. Është ky reflektimi i parë i kancelarit gjerman, Olaf Scholz, i cili ka shkruar një editorial lidhur me mundësitë e pasjes së nj...
Vizita e parë e kancelarit gjerman në Ballkan, Rama i bashkohet në samitin e Greqisë
( Foto: Arkiv) Kancelari gjerman Olaf Scholz nis një vizitë dy ditore në Evropën Juglindore nga Kosova, Serbia, Maqedonia Veriore, Bullgaria si dhe në Greqi, me fokus në afrimin e vendeve të Ba...
Kancelari Gjerman, Scholz, do të vizitojë Shqipërinë
Kancelari gjerman Olaf Scholz ka njoftuar se do të vizitojë vendet kandidate në Ballkanin Perëndimor muajin e ardhshëm përpara samitit të 30 majit të BE-së që do të shqyrtojë situatën në Ukrainë d...