Etiketa: is_tag

Durrësi çel sezonin turistik. “Bukuroshja e Adriatikut” sjell 134 turistë francezë.
Durrësi ka nisur zyrtarisht sezonin e kroçierave turistike edhe për këtë vit kalendarik.  Në portin e Durrësit mëngjesin e kësaj të hëne është ankorua “La Belle De L’Adriatique”, e cila ka sjellë ...
Gjatë sezonit turistik nuk mund të lëvizet lirshëm; publikohen oraret e kufizimit të mjeteve të rënda.
Siç ishte paralajmëruar, Ministria e Brendshme në bashkëpunim me Ministrinë  e Infrastrukturës dhe Energjetikes kanë dalë me një udhëzim të përbashkët për disiplinimin e trafikut gjatë sezonit tur...
Sezoni turistik/ Policia ndalon mjetet e rënda në autostradën Tiranë-Durrës
Për të shmangur trafikun e rënduar gjatë sezonit turistik, policia ka vendosur që të ndalojë qarkullimin e mjeteve të rënda në autostradën Tiranë-Durrës nga ora 06:00-22:00. “Për qëllim të mbar...