Etiketa: is_tag

KAS rrëzon ankimimin e PD-së për të zhbërë koalicionin ‘Shtëpia e Lirisë’.
Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS) ka rrëzuar ankimin e PD-së për të zhbërë koalicionin 'Shtëpia e Lirisë' për zgjedhjet e pjesshme lokale në 6 bashkitë e vendit. Mbledhja e cila zgjati ...
Rama, mesazh të koduar: Do shihni gjëra interesante në frontin e “Shtëpisë së Lirisë”
 Konferenca ishte thirrur për të lajmëruar një zhvillim pozitiv në frontin diplomatik, por pyetjet e gazetarëve e dërguan kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, drejt “Shtëpisë së Lirisë”. ...