Etiketa: is_tag

Talibanët i thanë Shtypit Britanik: “Ne duam ligjin Islamik, dhe jo vetëm në Afganistan”
JACK MONTGOMERY   Talibanët thanë se duan ligjin islamik brenda dhe jashtë vendit dhe paralajmëruan forcat perëndimore se do të përballen me një moçal tjetër 20-vjeçar nëse rikthehen, n...
SHBA dhe Talibanët nënshkruajnë marrëveshje që synon t’i japi fund luftës në Afganistan
The Associated Press   DOHA, Katar (AP) - Shtetet e Bashkuara nënshkruan një marrëveshje paqeje me militantët Talibanë të Shtunën që synojnë t'i japin fund 18 viteve të gjakderdhjes në ...