Etiketa: is_tag

Majtistët tërbohen ndaj Taylor Swift pasi ajo tha se “nuk mund të kërkonte një vit më të mirë”, se 2017.
Taylor Swift, ‘Pop star’ ka shkaktuar nervozizëm te majtistët dhe përdoruesit e internetit këtë javë pasi tha se  ‘nuk mudn të priste vit më të mirë” se 2017 dhe i falënderoi fansat në Instagram p...
Ray Ban, Lindja e një aksesori mode kult
Pas më shumë se 80 vjetësh nga krijimi, marka amerikine Ray Ban është ngjitur në rangun e syzeve më të shitura në botë. Po ju tregojmë historinë e një prej modeleve të saj kult: Wayfarer. Ta...
Calvin Harris surprizon Taylor Swift në përvjetorin e tyre
Calvin Harris dhe Taylor Swift festuan përvjetorin e tyre të dielën në mënyrën më të mrekullueshme. Ai i kishte sjellë asaj një tortë dhe një medalion, më pas videon e ka publikuar dhe në Snapchat...