Etiketa: is_tag

Operacioni “Tempulli”, burg për 10 të arrestuarit në Elbasan
Gjykata e Elbasanit ka caktuar masën e sigurisë “arrest me burg” për 10 të arrestuarit e operacionit “Tempulli”. Njëzet e tre grupe kriminale u shkatërruan nga ky operacion i zhvilluar në 5 qar...
Komisioni Evropian përshëndet megaoperacionin antidrogë ‘Tempulli’
Komisioni Europian ka përshëndetur operacionin e sotëm të Policisë Shqiptare “Tempulli”, ku u arrestuan 233 persona si dhe u shkatërruan 23 grupe kriminale të përfshira në shpërndarjen e lëndëve n...