Etiketa: is_tag

Trazirat në Brazil çojnë në mbi 1500 numrin e arrestimeve, dhjetëra lëndime, 6 në gjendje kritike
Mediat kombëtare të lajmeve në Brazil, duke cituar policinë federale, raportuan se trazirat që rezultuan në shkatërrimin pothuajse total të selisë së Kongresit dhe Gjykatës Supreme Federale (STF) ...
Plaçkitësit në Filadelfia bastisin dyqanet, sulmojnë reporterin gjatë natës së dytë të kaosit
-Policia dhe zyrtarët e qytetit lëshuan deklarata të shpejta pas incidentit dhe premtuan një hetim- Protestat u kthyen të dhunshme në Filadelfia të martën në mbrëmje ndërsa demonstruesit u përp...
Turbullira në Tokën e Shenjtë. Netanyahu: Izraeli mund të rishikojë lidhjet me OKB.
(FOTO: Kryeministri i Izraelit, Benjamin Natanyahu)/ Izraeli do të rivlerësojë lidhjet e tij me Kombet e Bashkuara pas miratimit nga Këshilli i Sigurimit i Rezolutës që kërkon t’i jepet fund nd...