Etiketa: is_tag

Ekipi i fushatës së Trump shpenzon 3 milion dollarë për dosjen e rinumërimit në dy qarqe të Wisconsin
Ekipi i fushatës së Trump, të mërkurën, kërkoi një rinumërim të pjesshëm në Wisconsin, duke pretenduar se votat e munguara të ndryshuara jo ligjërisht dhe këshillat e paligjshme të dhëna nga zyrta...
Trump viziton Kenosha, vendin e trazirave dhe premton shërimin nga ‘dhuna anti-amerikane’
Koment nga Fox News/ Presidenti Trump, të martën vështroi nga afër  dëmet e shkaktuara nga trazirat e fundit dhe plaçkitjet në Kenosha, Wisconsin, - duke vizituar prona të dëmtuara nga dhuna, d...
Tom Cotton përvëlon Biden në Wisconsin e Minnesota: ‘Biden vjen me turmat e dhunshme!’
Senatori Tom Cotton (R-AR) është gati me reklama të reja dixhitale që do të shfaqen në Wisconsin dhe Minesota, që e lidhin kandidatin për president të Demokratëve Joe Biden, me turmat e dhunshme a...
Presidencialet në SHBA: Rinumërimi në Wiskonsin zbulon të vërtetën shokuese
(FOTO: Mbështetës të Trump në Wiskonsin)   Katër ditët e numërimit të votave në Wiskonsin, shtetet e bashkuara, janë shokuese. Sepse Donald Trump po sfidon thashethemet, dhe shpresat e ...