Etiketa: is_tag

Armët e reja të Trump: Pesë të rinj nga ish-stafi i Shtëpisë së Bardhë po ngrenë zyrën e tij në Mar-a-Lago
 Rob Crilly, Korrespondent i White House   Pesë të rinj nga stafi kanë ndjekur ish-Presidentin Donald Trump nga Shtëpia e Bardhë në Florida për të ngritur zyrën e tij personale dhe për...
Ata që punojnë në zyrë, kështu si Emma mund të duken pas 20 vjetësh.
Një studim i fundit që është bërë me persona që punojnë në zyre, shpërfaqë pamjen se si do të dukeshin pas 20 vjetësh. Eksperimenti ka treguar se trupi ynë do të deformohej thuajse i tëri, e kj...