Një pjesëtar i Policisë Rrugore është kapur duke kërcënuar me armë pistoletë një qytetar që po ngiste makinën, ndoshta në mënyrë të gabuar. Ai urdhëron qytetarin të dalë nga makina dhe nxjerr pistoletën nga brezi.

Qytetari tmerrohet dhe bërtet: “Po na vrave, mo, na vrave”.

Virdeo i është dërguar zotit Sali Berisha nga një qytetar.

Veritas.com.al/

Shikoni si sillet ne mes te qytetit narkoterroristi me uniforme, fytyra e vertet e narkoshtetit! Lexoni mesazhin dhe…

Publiée par Sali Berisha sur mercredi 11 avril 2018