Nga: Sali Berisha/

Në kasafortën e ministrisë se brendshme Ardian Çipa dhe Saje qorri vjedhin dokumentet super sekrete!

Komisari dixhital informon:

-zhdukjen e 28 dokumenteve super sekrete për krimin, nga kasaforta super sekrete e policisë se shtetit,

– ne ministri te gjithë e dine se ato i kane vjedhur

– Ardian Çipa dhe Saje qorri

– Xhafa -Çako përpiqen te fshehin zhdukjen e dokumenteve.

I bej thirrje prokurorisë se shtetit te ndërhyjë me urgjence për te prere duart e krimit ne dokumentet supersekrete te luftës kundër tij dhe te vendos para ligjit autoret e këtij akti te rende kriminal, për te cilët e gjithë policia e shtetit flet dhe ka dijeni! sb

Çfarw shkruan Komisari pwr ish- kryeministrin:

“Mirëdita Doktor, desha te ju informoj se te Drejtoria e Krimit te Organizuar ku është Ardjan Cipa, kane humbur 28 shkresa tejet te rëndësishme me siglën “tepër sekret”.  Për këtë zhdukje te dokumenteve top- sekret te cilat ruhen ne kasaforta me kode tepër sekret dhe qe hapen vetëm ne prani te drejtorit Çipa, kane një jave dhe kane pezulluar vetëm nivele nivele te ultë drejtimi.

Te gjithë e dine se mbrapa kësaj vjedhjeje qëndrojnë direkt Tahiri dhe Cipa pasi behet fjale për informacion te klasifikuar tepër sekret. Ju lutem shume bëjeni publike sepse Xhafa dhe Çako po bejne presion te madh për te mbyllur skandalin.”

(Marrë nga Facebook)/