Me më shumë miliona sa ajo mund të shpenzojë më shumë se burri i saj fitues i Oscar- Michael Douglas dhe me më shumë shtëpi se sa ata mund t’i banojnë, aktorja Catherine Zeta-Jones thotë se ajo është “e sëmurë” duke kërkuar falje pse është e pasur ‘ndyrësisht’.

“Një gjë për të cilën nuk jam kokulur më. Unë jam e sëmurë duke u përulur dhe modeste. Realisht jam”, tha Zeta-Jones në një intervistë për gazetën Britanike, ‘The Daily Mirror’.

“Më vjen kaq keq që jam kaq e pasur, më vjen kaq keq që jam e martuar me një yll kinemaje; më vjen kaq keq që nuk jam e shëmtuar”.

Veritas.com.al/