(FOTO: Hillary  Clinton)

Është raportuar se Monica Petersen, e cila punonte në Qendrën e Trafikimit të Njerëzve, ishte në Haiti duhe hetuar mbi mundësinë e lidhjeve të trafikimit të qenieve njerëzore më Fondacionin Clinton- njofton “Political Insider”.

Peterson më parë punonte në  seksionin “Data & Research Task Force” të Këshillit të Trafikimit të Njerëzve në Colorado. Në fillim të vitit 2016, një mik i saj i dërgoi blogun e tij që ishte mjaft kritik ndaj disa hijeve të aktivitetit të Clinton në Haiti.

Ja çfarë shkruajnë bashkëpunëtoret e Monica Petersen:

Lboratori i Luftës kundër Trafikimit:

Monika ishte një kampion i drejtësisë sociale dhe lëvizjes kundër Trafikimit në Colorado…

Bella Robinson:

Monika ishte në Haiti për të hetuar mundësinë e lidhjeve të Clintonëve me rrethin e pedofilëve. Familja e Monica nuk ka akoma asnjë përgjigje të drejtpërdrejtë për vdekjen e saj.

 

_______

Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/election-woman-investigating-clinton-foundation-crimes-found-dead/#ixzz4QLlFoNhE

 Veritas.com.al/

screen-shot-2016-11-17-at-2-22-35-pm

screen-shot-2016-11-17-at-2-15-06-pm