Ka shkuar në 969 numri i personave të infektuar me koronavirus në vendin tonë, me 5 raste te reja.

Rastet e reja jane konfirmuar konkretisht ne 3 ne Durres, 1 ne Tirane dhe 1 ne Kruje.

Te dhenet e reja jane bërë publike sot nga Ministria e Shëndetësisë, në raportin e situatës më të fundit të koronavirusit në vend, pas testimeve të bëra në rastet e dyshuara gjatë 24 orëve.

VERITAS.COM.AL/