– Masa ekstreme në Kuvend – 

Frika ka zënë edhe deputetët e Kuvendit të Shqipërinë. Gjatë ditës së sotme deputetët janë mbledhur në seancën parlamentare, por para se ata të hynin në sallë, Garda ka bërë kontrolle të shumta.

Nga fotot e bëra jashtë sallës duken masat e shtuara të sigurisë, që nuk janë parë ndonjëherë.

Qen antieksploziv, ushtarë të armatosur dhe kontroll të imtësishëm të makinave, ishin skenat e ditës së sotme në Kuvendin e Shqipërisë.