-Hillary, të lutem mos e moho se unë ekzistoj”-

NEW YORK – Danney Williams, 30 vjeç, po përpiqet që në vitin 1999 për të arritur që të njihet si djalë i jashtë- martese i ish presidentit Bill Clinton dhe i një prostitute me ngjyrë  në Little Rock, Arkansas.

Tani, vetëm një muaj para Ditës së Zgjedhjeve presidenciale, Williams ka postuar një video nëntë minutëshe në Facebook dhe në Twitter, duke kërkuar që të arrihet në legalizimin e kërkesës së tij.

“Nuk kam dyshim se jan i biri i Bill Clinton” deklaron Williams që në fillim të videos. A nuk i ngjaj Billit, dhe ai a nuk duket si unë? Shikoje, Danney Williams është thjesht një Bill Clinton me ngjyrë.’”

Regjisori i dokumentarëve Joel Gilbert, i cili prodhoi videon e Williams, gjithashtu ka përpiluar një sëi fotografi  krahasuese ku duken ngjashmëritë fizike.

Për më shumë lexo:

http://www.wnd.com/2016/10/bill-clinton-son-issues-plea-to-father- tepmother/#o1w4QHRl2hpR4Jsd.99