Një e verbër mistike e cili parashikoi Brexit, sulmin mbi Kullat Binjake dhe formimin e ISIS, ka parashikuar ‘errësirë mbare botërore’ për gjatë gjithë vitin 2019.

Baba Vanga është mbiquajtur edhe “Nostradamus i Ballkanit” për shkak të parashikimeve, të cilat duket se godasin me saktësi të frikshme.

Dhe ndryshimet në dukuritë e jetës së saj gjatë 12 muajve të ardhshëm quajtur “trishtim dhe mjerim’ dhe do të plagosin në mallkime vitin 2019.

Vladimir Putin do të vijë nga brenda ekipit të tij të sigurisë- tha ajo- sipas raportimeve; dhe një mega- cunam, i ngjashëm me shkatërrimet e vitit 2004, do të godasë Azinë.

Ajo tha se meteoritët do të bien mbi Rusi, gjithashtu. Ajo ka thënë se Donald Trump do të bjerë i sëmurë me një sëmundje misterioze që do ta lërë të shurdhër dhe në vuajtje nga një traumë në tru.

Por cinikët e kanë tallur Baba Vanga-n duke e quajtur ‘një mbeturinë’.

Shumë të tjerë i besojnë parashikimet e saj.

Veritas.com.al/