DJ Avicii,  artist ii famshëm suedez, i cili ka bashkpunuar me Madonna dhe Coldplay, ka vdekur në Oman në moshën 28 vjeç.

Në Himnet e klubit Avici, përfshihet edhe Wake Me Up, Hey Brother, dhe së fundi, Lonely Together me  Rita Ora.

Përfaqësuesi i tij than ë një deklaratë: “Është keqardhje e thellë që të njoftojmë humbjen e Tim Bergling, i njohur edhe si Avicii.

“Familja ndjehet e shkatërruar dhe ne i kërkojmë secilit të manifestojë respekt për privatësinë e tyre që e kanë të nevojshme në këtë kohë të vështirë”.

Nuk është njoftuar snjë shkak për vdekjene  tij, dhe përfaqësuesi i Avicii tha se edhe në të ardhmen nuk do të ketë ndonjë daklaratë për këtë çështje.

Veritas.com.al/