By Dan Cain/ The Sun

Lisa Appleton ka marrë tipin e modelit të veshjes nga Rita Ora dhe ka krijuar luk-un e famshëm të një ‘European Music Aëards’.

Ish pjesëmarrëse e kontestuar  në ‘Big Brother’ shkoi për një shopping në Cheshire duke veshur asgjë tjetër veç një robdeshambër, një peshqir në kokë dhe një palë sandale ku duken thembrat.

Appleton, 49 vjeçare, la të zbuluar nga pak si shumë pjesë të mishtë të trupit; aq më tepër kur  hapet manteli dhe nën të zbulohet trupi i zhveshur.

Lisa nuk duket se mendon se do të pozojë në parkun e makinave për ndonjë fans.

Veshja e Rita Orës ishte pak  më joshëse  dhe e koordinuar më mirë, por Lisa bëri një punë të mirë duke e kopjuar luk-un e saj.

Veritas.com.al/

 The 49-year-old showed off a little bit too much flesh when her robe opened revealing her naked body underneath

 

 Lisa posed in a car park for some fun snaps

 Rita caused a storm when she hit the EMA red carpet at Wembley Arena in a robe

(Rita shkaktoi stuhi kur u shfaq ne qilimin e kuq në Wembley veshur me robdeshmber)/