JOSHUA KLEIN

Aktori fitues i Çmimit Oscar, Jon Voight, postoi një video të fuqishme dhe ngritëse të Shtunën duke iu drejtuar kombit, duke falënderuar presidentin dhe duke u bërë thirrje Amerikanëve që “të ngrihen dhe të shohin një të ardhme më të mirë”.

Klipi, i cili është pak më shumë se një minutë, paraqet Voight në sfondin e një flamuri amerikan duke theksuar rëndësinë e unitetit dhe duke shfaqur një ton më inkurajues dhe optimist.

“Shokët e mi Amerikanë, nuk do të qajmë, por le ta falënderojmë Presidentin Trump për katër vitet e tij të punës dhe dashurinë për Amerikën,” fillon klipi. “Le të mos e ulim kokën, le të ngrihemi dhe të shohim një të ardhme më të mirë. Le ta lavdërojmë Zotin; le ta kuptojmë se plani i tij është shumë më i madh. ”

Duke adresuar dhunën e së mërkurës në Capitolin e SHBA, Voight kërkon pa dyshim që ata që sulmuan Capitolin të mbahen përgjegjës.

“E di që të gjithë janë të zhgënjyer, por kjo dhunë nuk është ajo që ne jemi,” vazhdon Voight. “Ne jemi dashuri, respekt, nder. Ata që shkatërruan do të japin llogari, por ata që vërtet dëshironin të ndanin dashuri dhe respekt do të dëgjohen “.

Voight vazhdon duke inkurajuar shikuesit të lënë mënjanë mosmarrëveshjet dhe të përqafojnë “dashurinë që Presidenti Trump ndau” gjatë presidencës së tij.

“Le t’i lëmë mënjanë mosmarrëveshjet tona dhe ta lëmë Amerikën të rritet”, thotë aktori veteran. “Le të qëndrojë përsëri me krenari, dhe ne si komb do të mbajmë dashurinë që Presidenti Trump ndau me të gjithë ne.”

Klipi përfundon me Voight duke pretenduar se drejtësia do të mbizotërojë.

“Nuk ka mbaruar”, thotë Voight. “Të vërtetat e drejtësisë do të mbizotërojnë, sepse edhe lavdia e Zotit do të prevalojë gjithashtu. Ju dua. ”

Voight ka qenë një nga mbështetësit më të zëshëm të Hollywood-it për Trump. Ylli i Midnight Cowboy rrëfeu një video në lidhje me jashtëzakonshmërinë Amerikane në Kongresin Kombëtar Republikan të këtij viti, si dhe një video te RNC në lidhje me përpjekjet e suksesshme të Presidentit Trump për të liruar pengjet Amerikane të mbajtur robër në tokë të huaj.