Lideri i ISIS, Abu Bakr Al- Bgahdati është plagosur dhe është kapur gjatë sulmeve ajrore, sipas raportimeve nga Iraku trasmeton “The Sun” dhe 24/7NEWS MEDIA.

Raportime nga Pentagoni thonë se gjatë sulmeve ajrore të të shtunës ka mbetur i plagosur lideri i ISIS, Abu Bakr Al- Baghdati.

Eleminimi i ISIS dhe i terrorizmit “nga faqja e dheut” ishte një nga premtimet kyç të Presidentit Trump deri edhe në ditën  e Inaugurimit. Më datën 21 Janar, menjëherë pas datës 20 të Inaugurimit, nën mbikëqyrjen e Sekretarit të Mbrojtjes Mattis, janë zhvilluar 31 sulme ajrore kundër ISIS.

Sipas mediave, ajo çfarë u bë brenda një dite “nuk u bë gjatë presidencës 8 vjeçare te preisentit Obama”. (CONTINUED)

/Veritas.com.a/