Raechal Shewfelt

Madonna testohet pozitive për antitrupat dhe thotë se dëshiron të “marrë frymë në ajrin COVID-19”

Scroll back up to restore default view.

Madonna ka zbuluar disa lajme shëndeti në një seri të re të asaj që ajo po e quan “ditarët e karantinës”

“Bëra një test ditën tjetër”, tha këngëtarja të enjten në Instagram. “Dhe zbulova se kam antitrupa, kështu që nesër, unë thjesht do të shkoj për një xhiro të gjatë me makinë, dhe do të hap dritaren dhe do të marr frymë, do marr frymë në ajrin COVID-19 ”.

Madge ka përdorur gjithashtu ndjenjat e saj për të qenë larg nga pjesa tjetër e botës.

“Mendoj se është mjaft domethënëse që letra që po shtyp sapo ka marrë zjarr dhe ka djegur letrën time,” tha ajo ndërsa ishte e pozicionuar në një makinë shkrimi. “Unë jam aq konfuze në konfuzionin tim, kaq e hutuar në paaftësinë time për të shprehur zhgënjimin tim, kështu që nuk kam dëshirë të luftoj me njerëzit me të cilët kam qenë në karantinë, sepse e di kotësinë e saj, dhe prapë dua të shijoj kënaqësinë e të qenit e njohur, e kuptuar. Më mahnit se ne kujdesemi aq shumë për atë që mendojnë njerëzit ose të arrijmë favorin e njerëzve ose të kemi të drejtë në një debat.Urrej veten për këtë meskinitet.”

Çuditërisht, shtoi ajo, “Dua të çlirohem nga skllavëria e dhënies së një f***.” Madonna ka qenë një yll kontrovers, që rrallë duket se kujdeset shumë për ato që mendojnë të tjerët për të në katër dekadat e fundit.

Muajin e kaluar, ajo bezdisi fansat kur e quajti koronavirusin “ekualizatorin e madh” nga një vaskë e mbushur me petale trëndafilash. Ata e shanë sepse tha se jeta e saj në një rezidencë ishte e njëjtë siç ishte për shumë njerëz që luftonin për baziket, të tilla si ushqimi dhe kujdesi shëndetësor.

Këngëtarja e “Like a Prayer” ka dhënë kontribute të konsiderueshme për të ndihmuar të tjerët gjatë pandemisë, midis tyre i ka dhuruar 1 milion dollarë fondit të përgjigjes ndaj COVID-19 të Gates Philanthropy Partners.

VERITAS.COM.AL/