Mirela Bogdani një politikane me kombësi shqiptare dhe shtetësi britanike shkruan në profilin e saj në Facebook:

“A ma shpjegon dot njeri ate “rationale” te Liderit Suprem per te emeruar tre shtetas te shtetit te mevetesum te Kosoves si Zv.Ministra te Republikes se Shqiperise?

Groteskun e “kryeson” ajo e Arsimit…nje kosovare qe nuk flet tamam shqipen letrare, behet nr.2 i arsimit shqiptar. Dmth a thu se ne Shqiperi u shujten robt e shkollum (deri me diploma Ivi League Harvardi e Cambridge-i), kurse ato andej e ftillun Kosoven (qe nderkohe shquhet ne gjithe Ballkanin per bad-governance) dhe tani po na japin nje dore ne….

Çudira te pasosura!”

Veritas.com.al/