Avokati Spartak Ngjela shprehet se bien kambanat e orëve për funeralin e korrupsionit dhe krimit në Shqipëri.
Përmes një postimi në rrjetin socal Facebook, Ngjela shkruan se ende nuk po dihet se kush do t’a vrasë krimin dhe korrupsionin në këtë vend.
Qëndrimi nga Spartak Ngjela

Po bien kambanat e orëve nëpër kryqëzimet e qyteteve

Po bien kambanat e orëve nëpër të gjitha shtëpitë e njerëzve që presin të dalin nga mjerimi shqiptar

Po bien kambanat e orëve nëpër të gjitha rrugët e Shqipërisë

Po bien kambanat e orëve për funeralin e korrupsionit dhe krimit në Shqipëri

Por ende nuk po e dimë se kush do ta vrase krimin dhe korrupsionin në këtë vend