Keni parë veshje kaq të bukura saqë të duket shumë e domosdoshme, por që një bindje të brendshme thua se a është e përshtatshme që ta veshësh dhe të shëtisësh rreth e rrotull në këtë lloj jetese?

Kjo është ajo çfarë ndjejmë rreth trendit të frymëzuar nga Far East që gurgulloi gjatë muajit të modës.

Po, Java e Modës është koha kur shumëfishohen prirjet e reja dhe që në mënyrë konsistonte janë të bezdisshme; por këtë vit, ky trend oriental mbeti jashtë nesh për më shumë se një arsye.

Stili i rrugës rreth debutimit në paneleve, konsistojnë në forma, në fabrika, dhe qëndistari nga Kina, Japonia, Korea e të tjera, secila prej tyre është më joshës se tjetra. Nga një riprodhim i veshjeve tradicionale kineze (mëndafsh i prodhuar në fabrikë, jakë të lartë, në gjendje të mirë dhe të zbukuruar kudo) te kimonotë që janë kthyer në xhaketa moderne, këto veshje nga Far East janë të mrekullueshme, goditëse dhe që përfundimisht meritojnë një vend në gardërobën tuaj.

http://cliqueimg.com/cache/posts/204318/the-unexpected-trend-that-dominated-fashion-week-1921744-1475195998.600x0c.jpg

http://cliqueimg.com/cache/posts/204318/the-unexpected-trend-that-dominated-fashion-week-1921741-1475195998.600x0c.jpg

http://cliqueimg.com/cache/posts/204318/the-unexpected-trend-that-dominated-fashion-week-1921743-1475195998.600x0c.jpg

http://cliqueimg.com/cache/posts/204318/the-unexpected-trend-that-dominated-fashion-week-1921747-1475195999.600x0c.jpg