Shkurt/ Pas lajmeve të fundit:

1.

Të paktën viktimave të 21 Janarit Meta do tu japë ndonjë dekoratë.

2.

Fat i keq që është mbyllur KURUM se do e kishte marrë Ruçin për skrap.

3.

Novruzi sot është i moshuar. Ka 13 fëmijë. Kur e pyesin ‘ç’i donte kaq shumë’,thotë:

-Po, ja, kishim shtëpi të vogël atëherë. Unë, sa doja të shkoja prapa, nuk më linte lavamani, më kishte mbërthyer. Dhe, ja kështu, kështu…

/Veritas.com.al/