(FOTO: Rex Tillerson)/

Sapo ka mbaruar votimi në Senatin Amerikan mbi miratimin e Rex Tillerson në postin e Sekretarit të Shtetit të Shteteve të Bashkuara, zgjedhur në këtë post nga Presidenti Trump. Që në këtë moment Departamenti i Shtetit ka liderin e tij dhe diplomacia amerikane vihet në lëvizje nga një personalitet i zgjedhur nga Trump mes biznesit, diplomacisë dhe aftësisë për negociata.

Disa ditë më parë, zoti Tillerson kaloi përmes një rezultati të ngushtë në Komitetin e Jashtëm të Senatit (11:10), sespe ishin 11 Republikan dhe 10 Demokratë.

/Veritas.com.al/