(FOTO: Rex Tillerson, sekretar i shtetit i Shteteve të Bashkuara)/

Sekretari i Shtetit po pastron shtëpinë në Departamentin e Shtetit- sipas raporteve. Anëtarët e stafit dhe zyrtarët e zëvendës sekretarit të shtetit për menaxhimin dhe burimet u është treguar dera të Enjten- sipas CBS News.

Kjo ëhstë ajo çfarë po prisnim prej kaq kohësh- shkruajnë mediat. Tani Trump mund të pastrojë më mirë Shtëpinë e Bardhë, dhe kështu që do të rrjedhin edhe më pak lajme -siç ka ndodhur deri tani.

Dukej sikur gjithçka ishte amatore dhe humbëse kur në bisedimet që bënte presidenti me liderët botëror dhe informacionet dilnin komplet jashtë. Ne po flasim rreth komandantit të përgjithshëm të Mbrojtjes së Ameriks, dhe ai duhet të jetë i mbrojtur.

Ne duhet të stopojmë rrjedhjen e informacionit; edhe ekipi i Trump duhet të bashkojë qeverinë federale rreth vetes; dhe vetëm kështu mund të fokusohen mbi premtimet e bëra në fushatë.

Trump ka nevojë për ndihmë, atij i duhet mbështetje nga qeveria dhe që të nxjerrë jashtë armiqtë e tij. Ai po e menaxhon gjithë këtë mish-mash.

/Veritas.com.al/