Sipas ANOMYMOUS/

Një numri i madh njerëzish janë të vetëdijshëm për faktin se 99% e popullsisë në botë nga një elitë 1%- por ndoshta nuk dinë se një familje- Rothschild, kontrollon çdo gjë, madje edhe elitën 1%.

Prapa skenës së dinastisë Rothschild qëndron në mënyrë të padiskutueshme, qëndron linja më e fuqishme e gjakut, që çmohet të jetë rreth 500 trilion dollarë.

Këtu është komplet lista e bankave mbi të cilat Rothschild ka pronësi dhe kontroll.

Afghanistan: Bank of Afghanistan

Albania: Bank of Albania

Algeria: Bank of Algeria

Argentina: Central Bank of Argentina

Armenia: Central Bank of Armenia

Aruba: Central Bank of Aruba

Australia: Reserve Bank of Australia

Austria: Austrian National Bank

Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic

Bahamas: Central Bank of The Bahamas

Bahrain: Central Bank of Bahrain

Bangladesh: Bangladesh Bank

Barbados: Central Bank of Barbados

Belarus: National Bank of the Republic of Belarus

Belgium: National Bank of Belgium

Belize: Central Bank of Belize

Benin: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Bermuda: Bermuda Monetary Authority

Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan

Bolivia: Central Bank of Bolivia

Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina

Botsëana: Bank of Botsëana

Brazil: Central Bank of Brazil

Bulgaria: Bulgarian National Bank

Burkina Faso: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Burundi: Bank of the Republic of Burundi

Cambodia: National Bank of Cambodia

Came Roon: Bank of Central African States

Canada: Bank of Canada – Banque du Canada

Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority

Central African Republic: Bank of Central African States

Chad: Bank of Central African States

Chile: Central Bank of Chile

China: The People’s Bank of China

Colombia: Bank of the Republic

Comoros: Central Bank of Comoros

Congo: Bank of Central African States

Costa Rica: Central Bank of Costa Rica

Côte d’Ivoire: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Croatia: Croatian National Bank

Cuba: Central Bank of Cuba

Cyprus: Central Bank of Cyprus

Czech Republic: Czech National Bank

Denmark: National Bank of Denmark

Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic

East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank

Ecuador: Central Bank of Ecuador

Egypt: Central Bank of Egypt

El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador

Equatorial Guinea: Bank of Central African States

Estonia: Bank of Estonia

Ethiopia: National Bank of Ethiopia

European Union: European Central Bank

Fiji: Reserve Bank of Fiji

Finland: Bank of Finland

France: Bank of France

Gabon: Bank of Central African States

The Gambia: Central Bank of The Gambia

Georgia: National Bank of Georgia

Germany: Deutsche Bundesbank

Ghana: Bank of Ghana

Greece: Bank of Greece

Guatemala: Bank of Guatemala

Guinea Bissau: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Guyana: Bank of Guyana

Haiti: Central Bank of Haiti

Honduras: Central Bank of Honduras

Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority

Hungary: Magyar Nemzeti Bank

Iceland: Central Bank of Iceland

India: Reserve Bank of India

Indonesia: Bank Indonesia

Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran

Iraq: Central Bank of Iraq

Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland

Israel: Bank of Israel

Italy: Bank of Italy

Jamaica: Bank of Jamaica

Japan: Bank of Japan

Jordan: Central Bank of Jordan

Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan

Kenya: Central Bank of Kenya

Korea: Bank of Korea

Kuëait: Central Bank of Kuëait

Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic

Latvia: Bank of Latvia

Lebanon: Central Bank of Lebanon

Lesotho: Central Bank of Lesotho

Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)

Uruguay: Central Bank of Uruguay

Lithuania: Bank of Lithuania

Luxembourg: Central Bank of Luxembourg

Macao: Monetary Authority of Macao

Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia

Madagascar: Central Bank of Madagascar

Malaëi: Reserve Bank of Malaëi

Malaysia: Central Bank of Malaysia

Mali: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Malta: Central Bank of Malta

Mauritius: Bank of Mauritius

Mexico: Bank of Mexico

Moldova: National Bank of Moldova

Mongolia: Bank of Mongolia

Montenegro: Central Bank of Montenegro

Morocco: Bank of Morocco

Mozambique: Bank of Mozambique

Namibia: Bank of Namibia

Nepal: Central Bank of Nepal

Netherlands: Netherlands Bank

Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles

New Zealand: Reserve Bank of Neë Zealand

Nicaragua: Central Bank of Nicaragua

Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)

Nigeria: Central Bank of Nigeria

Norëay: Central Bank of Norway

Oman: Central Bank of Oman

Pakistan: State Bank of Pakistan

Papua Neë Guinea: Bank of Papua Neë Guinea

Paraguay: Central Bank of Paraguay

Peru: Central Reserve Bank of Peru

Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas

Poland: National Bank of Poland

Portugal: Bank of Portugal

Qatar: Qatar Central Bank

Romania: National Bank of Romania

Rëanda: National Bank of Rëanda

San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino

Samoa: Central Bank of Samoa

Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency

Senegal: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Serbia: National Bank of Serbia

Seychelles: Central Bank of Seychelles

Sierra Leone: Bank of Sierra Leone

Singapore: Monetary Authority of Singapore

Slovakia: National Bank of Slovakia

Slovenia: Bank of Slovenia

Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands

South Africa: South African Reserve Bank

Spain: Bank of Spain

Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka

Sudan: Bank of Sudan

Surinam: Central Bank of Suriname

Sëaziland: The Central Bank of Sëaziland

Sëeden: Sveriges Riksbank

Sëitzerland: Sëiss National Bank

Tajikistan: National Bank of Tajikistan

Tanzania: Bank of Tanzania

Thailand: Bank of Thailand

Togo: Central Bank of Ëest African States (BCEAO)

Tonga: National Reserve Bank of Tonga

Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago

Tunisia: Central Bank of Tunisia

Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey

Uganda: Bank of Uganda

Ukraine: National Bank of Ukraine

United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates

United Kingdom: Bank of England

United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York

Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu

Venezuela: Central Bank of Venezuela

Vietnam: The State Bank of Vietnam

Yemen: Central Bank of Yemen

Zambia: Bank of Zambia

Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

ROTHSCHILD - IMF World Bank

FED dhe IRS:

Si fakt i panjohur është para publikut në përgjithësi është se Rezerva Federale e Shteteve të Bashkuara është një kompani private, me imunitet ndaj ligjit.

Kjo kompani private (e kontrolluar nga Rothschildët, Rockefelerët dhe Morganët) printon paratë për Qeverinë e Shteteve të Bashkuara, e cila iu paguan interes “për favorin”. Kjo do të thotë se në qoftë se do të marrim parasysh borxhin kombëtar dhe të nisim të printojmë paratë, do të ishim në borxh ndaj FED që nga dollari i parë i prodhuar për qeverinë.

Gjithashtu, shumica e njerëzve që jetojnë në Shttet e Bashkuara, nuk kanë dijeni se Internal Revenue Service (IRS) është një agjenci e huaj.

Të jemi më të qartë: IRS është një korporatë e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe është një “armë” private  e Rezervës Federale (Fed).

Synimi kryesor është që të bëhet e sigurt se populli amerikan paguan taksat dhe bëhet një skllav i vogël.

Në vitin 1835, Presidenti Andreë Jackson i Shteteve të Bashkuara, deklarooi përbuzjen e tij ndaj bankave ndërkombëtare:

“Ju jeni çerdhja e nëperkave. Do të bëj gjithçka që t’ju shkul nga rrënjët. Në qoftë se populli vetëm të kishin kuptuar shkalline  padrejtësisë të parave dhe të sistemit bankar, atëherë këtu do të ishte kryer një revolucion para se të vinte mëngjesi”.

Ata tentuan vrasjen e presidentit Jackson por nuk ia arritën. Jackson i kishte treguar zëvendës- presidentit, Martin Van Buren:

“Banka, zoti Van Buren, po përpiqet të më vrasë”

Ky ishte fillimi i modelit se si do të binte mortaja në Shtëpinë e Bardhë për dekadat e ardhshme.Të dy presidentët, si  Lincoln edhe JFK janë vrarë për shkak të përpjekjeve të tyre për të shpëtuar bankat.

Megabankat e Botës:

Dy Megabanka njihen që ofrojnë hua në gjithë vendet e Botës, rreth planetit: Banka Botërore dhe FMN. E para është në pronësi të poërbashkët, me Rothschildët në krye; ndërsa e dyta (FMN) është në pronësi personale të vetëm Rothschildëve.

Këto dy Megabanka ofrojnë hua për “ vendet në zhvillim” dhe venë në përdorim strategjinë e tyre që përgjithësisht huamarrësit të mos kenë mundësi të paguajnë huanë; kështu që ata fusin duart në pasurinë kombëtare të këtyre vendeve, siç janë toka dhe metalet e çmuara.

Por kjo nuk është e gjitha. Një pjesë e rëndësishme e planit të tyre është shfrytëzimi i burimeve natyrale të venit huamarrës, (siç janë nafta dhe gazi) përmes kompanive konvertuese që e rafinerojnë dhe e shesin përsëri në vendin ku e kanë marrë, duke marrë një fitim të llahtarshëm.

Por me qëllim që kompanitë e huaja të knenë mundësi të veprojnë, duhet infrastrukturë e mirë. Kështyu që bankierët ofrojnë kredi për ndërtim infrastrukture, që e lidhin më shumë një vend të caktuar pas vetes.

Negociatorët e gjithë kësaj odiseje thërriten nga “Economic Hitmen”, që është më shumë një kompani mashtruese, e cila më në fund i bën bashkëpunëtorët o të vrasin veten o të shesin vendin e tyre.

E vetmja bankë që e drejton gjithë këtë është “Bank for International Settlement,” e cila krejt dukshëm kontrollohet nga Rothschildët dhe një krijesë tjetër financiare me nofkën “Toëer of Basel.”

E vërteta është se fuqia e Rothschildëve shkon LARG  përtej Perandorisë Bankare.

Te luftrat, te intrigat, te okupimet…Ata janë prapa çdo lufte që në kohën e Napoleonit.

Familja e Rothschildëve është realisht në majë të piramidës së pushtetit. Ata janë prapa Rregullit të Ri Botëror, ata janë prapa Bashkimit Europian (BE) dhe idesë për Euro-n, janë prapa idesë për krijimin e “North American Union” dhe Amero. Ata kontrollojnë gjithë shërbimin sekret në botë; arma e tyre private është NATO.

/Veritas.com.al/